VitaValley organiseert de eerste Connected Health Challenge, samen met UPC en Ziggo Zakelijk. Vanaf 16 juli a.s. kan iedereen een concept insturen voor ‘connected health via breedbandinternet’. Een idee, plan of toepassing voor zorg en ondersteuning voor mensen thuis dat voor een doorbraak zorgt. Voor het winnende concept ligt er een prijs van 20.000 euro klaar. De winnaar kan bovendien rekenen op professionele ondersteuning bij de realisatie van het concept.

Doorbraak
Met de organisatie van de Connected Health Challenge willen VitaValley, UPC en Ziggo Zakelijk voor een doorbraak zorgen. De organisatoren vinden dat de enorme technologische mogelijkheden nog te weinig worden benut voor zorg en ondersteuning. De Connected Health Challenge wordt ondersteund door UMC Utrecht en NLkabel. Voor deze challenge wordt het platform gebruikt dat ontwikkeld is voor Zorginnovatie.nl.

Deelnemen
Deelname aan de Connected Health Challenge is mogelijk op persoonlijke titel, als bedrijf of als samenwerkingsverband. Ideeën, plannen en concepten moeten eraan bijdragen dat mensen vitaal, veilig, en zelfstandig kunnen leven. Andere voorwaarden voor deelname zijn dat het idee binnen een jaar grootschalig in te voeren is en dat het gebruikmaakt van breedbandinternet.

Meer weten?
Ga naar de website van de Connected Health Challenge
.