Programma’s

Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe programma’s. We doorlopen hierbij verschillende stadia, waarbij VitaValley verschillende rollen heeft, van netwerkregisseur, via coalitievorming naar platform voor kennisdeling. In onderstaande programma’s treedt VitaValley op als kennisdeler.

SET-up

De Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) is een regeling voor aanbieders van zorg of ondersteuning die met een inkoper willen samenwerken aan het opschalen én borgen van bestaande e-healthoplossingen. Onderdeel van de regeling is een ondersteuningsprogramma: SET-up. Dit programma biedt praktische ondersteuning en helpt bij kennisuitwisseling tussen regionale initiatieven nadat projecten toegekend zijn. Hiermee zet de regeling extra in op het versnellen van de leercurve en het verbreden van kennis over de implementatie en het gebruik van e-health.

Lees meer

Digitaal Ouder Worden

Mensen in Nederland worden steeds ouder. Deze groter wordende groep ouderen wonen steeds vaker zelfstandig thuis. Om de kwaliteit van leven te bewaren is er aandacht voor zorg en ondersteuning aan huis nodig. Met het programma Digitaal Ouder Worden (DOW) werkt VitaValley aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen thuis.

Lees meer

Masterclasses

Op verzoek verzorgt VitaValley Masterclasses, bijvoorbeeld omtrent Social Return on Investment-analyses, coalitievorming, planvorming en leiderschap.

Lees meer

Vliegwiel in de Wijk

Sinds 2017 versnelt het Vliegwiel de opschaling van digitale zorg, zodat steeds meer mensen gebruik kunnen maken van slimme, effectieve vormen van zorg. Tot nu toe lag de focus van het Vliegwiel op telebegeleiding en digitale keuzehulpen vanuit de ziekenhuizen. Maar daar komt verandering in. Per 1 februari gaan we ook aan de slag voor cliënten in de wijkverpleging. De Patiëntenfederatie Nederland en VitaValley slaan graag de handen ineen binnen het Vliegwiel programma om de opschaling van digitale zorg in de wijkverpleging de komende tijd een extra impuls te geven.

Lees meer

Community of practices

Om jezelf of je collega aan te melden voor één of meerdere communities op het online leernetwerk van VitaValley kun je gebruikmaken van de onderstaande linken.
 

Je wordt direct doorgeleid naar het aanmeldformulier van jouw keuze.

 

Lees meer