Masterclasses

Innovaties in zorg en welzijn zijn niet alleen onvermijdelijk maar ook enorm belangrijk. Als projectleider, leidinggevende, adviseur, ondernemer, directeur, beleidsmaker, deelnemer in programma’s en financier in de zorg en het sociaal domein krijg je er ongetwijfeld mee te maken. En wellicht heb je al gemerkt dat innovatieve projecten in de zorg een andere aanpak behoeven.

Hoe pak je dat aan? Welke kennis over het zorgstelsel heb je daarvoor nodig? Hoe implementeer je innovaties in de zorg? Welke vaardigheden kun je daarin ontwikkelen als professional? Hoe meet je de impact van je innovatieve project? En hoe zorg je voor een duurzame financiering?  Al deze vragen komen aan bod in de VitaValley Masterclasses, waarin we onze kennis, samen met jou, verder ontwikkelen.

Op verzoek verzorgt VitaValley masterclasses, bijvoorbeeld omtrent Social Return on Investment (SROI) analyses, coalitievorming, planvorming en leiderschap. Wil jij je kennis (of kennis van je team) verbreden of juist verdiepen door middel van een masterclass? Neem contact met ons op via info@vitavalley.nl.

Nieuws over VitaValley Masterclasses

Masterclass Contractinnovatie groot succes

KENNISDELING || De Masterclass Contractinnovatie op 6 oktober was een groot succes. Zo’n dertig deelnemers

Masterclass SROI: op jouw verzoek!

MASTERCLASS || Hoe kom je tot duurzame financiering van innovaties? Leer tijdens deze vierdaagse masterclass

Masterclass ‘Zorgstelsel in een middag’ 26 maart: nog maar een paar plekken beschikbaar!

Donderdag 26 maart vindt onze masterclass ‘Zorgstelsel in een middag’ plaats. Wil jij beter begrijpen

Bekijk al het nieuws over onze Masterclasses