Programma’s

Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe programma’s. We doorlopen hierbij verschillende stadia, waarbij VitaValley verschillende rollen heeft, van netwerkregisseur, via coalitievorming naar platform voor kennisdeling. In onderstaande programma’s treedt VitaValley op als coalitievormer.

Vitaal Thuis

Vitaal Thuis is een veldinitiatief van VitaValley waarin we sinds 2014 samenwerken aan de randvoorwaarden voor de grootschalige implementatie van bruikbare, betrouwbare en betaalbare ‘slimme zorg thuis’ oplossingen. Én aan de benodigde proces-, contract- en systeeminnovaties. Inmiddels werken ruim zestig partners uit de zorg, het bedrijfsleven en kennisinstellingen in de Vitaal Thuis coalitie samen.

Lees meer

Stimulering gezondheid achterstandsgroepen

De gezondheidsverschillen in Nederland zijn groot. In achterstandswijken wordt meer gerookt, komen meer hartinfarcten voor en slikken bewoners meer antidepressiva. Inzicht in de eigen gezondheid is een startpunt voor gezonder leven. E-health toepassingen zijn beschikbaar om de eigen gezondheid in beeld te brengen.

Lees meer