Over ons

VitaValley realiseert innovaties met grote impact op het werk van zorgprofessionals en op de gezondheid van veel burgers. Wij beogen een transitie van zorg naar gezondheid en als er toch zorg nodig is, dan zo veel mogelijk op de juiste plek.

Organisatie

Wij zijn een onafhankelijke netwerkorganisatie en realiseren sinds 2004 innovaties met grote impact op het werk van zorgprofessionals en op de gezondheid van veel burgers. We beogen een transitie van zorg naar gezondheid en als er toch zorg nodig is, dan zo veel mogelijk op de juiste plek.

Lees meer
Team VitaValley

Ons team

Onze bestuurders, programmamanagers en adviseurs zijn ervaren en bevlogen. Zij zetten zich dagelijks in om de kwaliteit van onze programma’s te waarborgen.

Lees meer

Ons verhaal

VitaValley werd in 2004 opgericht als onafhankelijke netwerkorganisatie voor innovatie in de zorg. Sinds 2016 heeft VitaValley de status Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) verkregen. De afgelopen jaren zetten we in op een transitie van zorg naar gezondheid en als er toch zorg nodig is, dan zo veel mogelijk op de juiste plek.

Lees meer

Partners

Het partnernetwerk van VitaValley bestaat uit ruim vijftig organisaties. Onze innovatiepartners ondersteunen onze missie actief met de inbreng van kennis en donaties.

Lees meer

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe krachten! Zullen we eens kennismaken? Laat het ons weten via secretariaat@vitavalley.nl.

Lees meer