brightONE Healthcare Solutions is een IT-service onderneming voor de zorgmarkt. We kennen de gezondheidszorg van binnenuit en hebben daarnaast een passie voor ICT. Onze focus ligt tot op heden vooral op de cure sector (landelijke databanken, laboratoria, ambulancezorg etc.) maar we willen die graag verbreden.

Aansluiting bij VitaValley zien we als een krachtige impuls om ons nog meer bezig te houden met innovatie. Inzet van goede ICT-oplossingen kan een sleutelfactor zijn bij het realiseren van vernieuwing en verbetering. Innoveren doe je samen en daarom zoeken we nieuwe partners en netwerken om te inspireren, kennis en ervaring te delen en mee op te trekken.

De zorg is sterk in beweging en wij verwachten door het VitaValley netwerk nog directer te ervaren welke behoeften er leven in de cure – en in de care sector. Daarbij gaan we het liefst zo praktisch mogelijk te werk. We willen naar de overige leden van het VitaValley netwerk toe laagdrempelig zijn. Als er ideeën leven voor innovatie en er is behoefte aan een deskundige ICT visie, dan denken wij graag met u.

Ria Besselink, brightONE: “VitaValley is voor ons een bron van inspiratie tot innovatie.”

Voor meer informatie over brightONE zie onder partnerpagina.