Zorgorganisatie Evean, partner van VitaValley, is door het Nationale Business Succes Award instituut (NBSA) uitgeroepen als branchewinnaar Thuiszorg en dingt mee naar de Nationale Business Succes Award 2015. Deze grootste ondernemersprijs van Nederland wordt begin 2016 in het tv programma ‘De Succesfactor’ uitgereikt. Evean is heel trots geselecteerd te zijn en op te vallen door onder meer haar innovatieve zorgontwikkelingen.

Door de stabiele en vooruitstrevende manier van ondernemen, heeft de NBSA Evean als winnaar in haar branche genomineerd. Zij ziet Evean als een organisatie die inspeelt op de veranderingen in de zorg en die zorgbehoevenden in staat stelt om de eigen manier van leven zoveel mogelijk te behouden. “Een gegeven waar we ongelooflijk trots op zijn”, vertelt directeur Hans Admiraal. “Evean werkt al jaren aan het ontwikkelen van manieren om de zelfstandigheid van zorgbehoevenden thuis zo veel mogelijk te laten bestaan. Door slimme zorgtechnieken toe te passen, waardoor men langer voor zichzelf kan zorgen. Of juist te specialiseren in veel voorkomende ziektebeelden, zodat je na een ziekenhuisopname weer snel naar huis kunt.”

De NBSA beschrijft Evean als een van de leidende en meest innovatieve thuiszorginstellingen, dat naast haar brede aanbod van ‘gewone’ verpleging en verzorging thuis een breed arsenaal aan specialistische en innovatieve zorg biedt. Daarnaast samenwerkt en afstemt met een uitgebreid netwerk in de zorgketen en zich in de situatie van de zorgbehoevende verplaatst. Admiraal: “Wij kijken eerst wat onze cliënt zelf kan, en vervolgens wat voor ondersteuning er precies nodig is. Door onze cliënt ‘in haar eigen kracht te laten’ stimuleer je het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid. Ons aanbod is op dat vertrekpunt ontwikkeld en afgestemd. Onze medewerkers spelen hierin een cruciale rol. Hun flexibiliteit, betrokkenheid en passie is bewonderenswaardig en niet te onderschatten. Zij zijn de motor in het aanbod van Evean en een onmisbare schakel in de zorg van vandaag.”

Over de Nationale Business Succes Award
Deze award is de grootste ondernemersprijs van Nederland en komt tot stand met medewerking van ondermeer RTL televisie, BNR nieuwsradio en het Financieele Dagblad. In het tv programma ‘De Succesfactor’, dat elke zondagmiddag uitgezonden wordt, wordt binnenkort Evean als branchewinnaar gepresenteerd.

Over Evean
Zorgorganisatie Evean biedt naast verpleeghuis- en verzorgingshuis zorg een breed scala aan gespecialiseerde zorg en behandeling, revalidatie, herstel, zorgondersteuning en welzijn.