Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Gratis

Op 22 maart organiseren ZonMw en Health~Holland de zevende editie van de Life Sciences & Health Publiek-Private Samenwerking dag (LSH PPS-dag). Ook dit keer informeren zij je over de activiteiten in de sector en is er de gelegenheid om nieuwe partners te ontmoeten.

 

Thema: transitie in gezondheid en zorg

De LSH PPS dag staat geheel in het teken van publiek-private samenwerking rondom maatschappelijk relevante thema’s uit de Life Sciences & Health sector. Wereldwijd staan wij voor grote maatschappelijke uitdagingen rondom de transitie in gezondheid en zorg. Deze uitdagingen kunnen alleen aangaan worden door krachten te bundelen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. De LSH PPS-dag is dé ideale mogelijkheid om elkaar hiervoor op te zoeken.

 

Aanmelden LSH PPS dag

Wilt je aanwezig zijn bij deze editie van de LSH PPS dag? Noteer dan 22 maart van 12:00 – 18:00 uur in uw agenda en meld je aan voor dit gratis evenement.

Er wordt uiteraard rekening gehouden met eventuele corona-maatregelen. Mocht het evenement onverhoopt niet fysiek kunnen plaatsvinden, dan informeren zij je hier tijdig over. Indien je vragen hebt, kunt je mailen naar: pps@zonmw.nl.

Gegevens

Datum:
22 maart 2022
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.aanmelder.nl/lshppsdag2022

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Utrecht Nederland + Google Maps

Organisator

ZonMw & Health-Holland
Bekijk de site van Organisator