Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Gratis

Ondanks mooie verhalen kan het meenemen van de ICT afdeling bij de implemenatie van een e-healthtoepassing een flinke uitdaging zijn. Waar komt dat door? Welke rol speelt de ICT afdeling bij het implementeren en opschalen van e-health? En hoe krijg je ze mee? 

Tijdens de meet up van donderdag 25 november (15.30 – 16.30 uur) voeren we het eerlijke gesprek over de implementatie van e-healthtoepassingen en het meenemen van de ICT afdeling daarin. Aan tafel schuiven experts Luuk van Schendel (Innovator Surplus), Merlijne Sonneveld (Manager Innovatie Amaris Zorggroep) en Wilco Brouwers (Senior Manager Baker Tilly & IT Auditor en Adviseur Zorg).

Schuif jij ook aan bij dit gesprek? Wil je een casus naar voren brengen of heb je een vraag aan één van de experts? Meld je aan!

Aanmelden
Meld je aan via deze link.

Lees ook
“Alle mensen in de organisatie moeten mee in het veranderproces” (Brigitte Boon, ICT Magazine) – Een interessant interview met Brigitte Boon (hoogleraar data & technologie voor persoonsgerichte en duurzame gehandicaptenzorg) over het meenemen van de ICT afdeling. “Zij moeten de zorgmedewerkers voorzien van juiste middelen en de vaardigheden om ermee om te gaan, al dan niet samen met HR,” aldus Boon.

 

Gegevens

Datum:
25 november 2021
Tijd:
15:30 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/191211949087

Locatie

Online

Organisator

SET-up
Telefoon
0630021330
E-mail
setup@vitavalley.nl