Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Gratis

Recent is het onderzoeksrapport over 13 arbeidsbesparende technologieën aan de Tweede Kamer gepresenteerd. Een waardevol onderzoek dat inzicht geeft over welke technologieën zich bewezen hebben (of de potentie hebben) op het gebied van tijdbesparing. Een documentstudie en diverse interviews in de praktijk hebben geleid tot waardevolle bevindingen en inzichten voor zorgaanbieders in de ouderenzorg. Het resultaat zou je kunnen zien als één van de vele puzzelstukjes die bijdragen aan het toekomstbestendig maken van de ouderenzorg door ondersteuning van technologie.

Maar hoe nu verder? Wat kun jij vandaag en in de komende periode van je SET-project doen met de resultaten van deze studie? Johan van der Leeuw van Vilans vertelt hierover. De uitkomsten en bevindingen relevant voor SET vat hij samen, maar hij zal ook de diepte in gaan over hoe je de bevindingen kunt toepassen, bijvoorbeeld tips voor een succesvolle implementatie of handvatten om samen met je inkoper te komen tot structurele bekostiging. Natuurlijk is er ook tijd voor vragen en discussie.

We zien je graag op 30 september. Tot dan!

PS. Het bijwonen van deze meet up is ook handig als je nog niet de tijd hebt gevonden om de bijna twee keer 60 pagina’s van het rapport te lezen.

Aanmelden
Meld je aan via deze link.

Gegevens

Datum:
30 september 2021
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/1665028635470

Locatie

Online

Organisator

SET-up
Telefoon
0630021330
E-mail
setup@vitavalley.nl