Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heb je vragen over het aanvragen van een SET-subsidie? Of heb jij een SET-subsidie toegekend gekregen, maar lopen er zaken anders? Geef je dan op voor één van de gratis spreekuren van ZonMw en RVO!

Elke maand organiseren ZonMw en RVO een gratis spreekuur voor aanbieders van zorg of ondersteuning die een SET-subsidie willen aanvragen. Het spreekuur is voor iedereen: zorgorganisaties die nog met een plan van aanpak moeten beginnen, maar ook voor organisaties die al een plan hebben uitgewerkt. De spreekuren zijn nu ook opengesteld voor organisaties die al een SET-aanvraag hebben lopen en bijvoorbeeld vragen hebben over wijzigingen in het project of de verantwoording. Het laatste spreekuur van 2021 is gepland op 11 november. Je kan die ochtend tussen 9:00 en 12:00 uur een blok van 10 minuten gebruiken om je vragen te stellen. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kan je een vervolgafspraak inplannen.

Aanmelden
Meld je aan via dit aanmeldformulier of lees meer informatie over het aanvragen van een SET-subsidie via de website van ZonMw.

Gegevens

Datum:
11 november 2021
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

ZonMw & RVO