Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEBINAR || In steeds meer steden in Nederland werken verschillende partijen samen om de gezondheid van mensen in een kwetsbare positie (lage SEP) te stimuleren via e-health én door middel van een integrale wijkaanpak. Zij zetten de Persoonlijke Gezondheidscheck (van &Niped) óf Mijn Positieve Gezondheid (van iPH) in.

Dit in combinatie met een gesprek dat het bewustzijn rond hun gezondheid vergroot en ze uitnodigt te werken aan de verbetering daarvan draagt bij aan de verbetering van gezondheid in Nederland. Per wijk benaderen zij minimaal 25 mensen om ook macro-informatie over de gezondheidssituatie te kunnen destilleren.

Alleen innovatie als het de gezondheidsverschillen verkleind
Op donderdag 28 oktober staat het webinar in het teken van mechanismen die tot uitsluiting leiden en daardoor gezondheidsverschillen juist vergroten! Ontvang tips en advies hoe je deze mechanismen kunt doorbreken. Carlo Buise (Radboudumc) introduceert het thema, waarna Chandra Verstappen (Pharos) een live Q&A houdt met een taalambassadeur en ervaringsdeskundige. Uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in dialoog te gaan.

Ben jij er ook bij? Meld je vandaag nog aan.

Tijd: 11:00 – 12:00 uur.
Programma: bekijk het programma hier.
Aanmelden: meld je aan via deze link.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
11:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Organisator

Projectgroep ‘Stimuleren Gezondheid Kwetsbare Groepen door Persoonlijke Preventie via e-Health’