Innoveren doe je niet alleen. We delen graag onze know-how en ervaring en laten ons graag inspireren. 

Keteninformatiesystemen
Gino ontwikkelt krachtige keteninformatiesystemen voor de zorg. Ons integrale portfolio biedt toepassingen voor het gehele terrein van zorg en welzijn. Dit gaat van preventie in de jeugdgezondheidszorg tot de ondersteuning van de compensatieplicht van gemeenten in de WMO; van kortdurende interventies tot meerjarige begeleiding en ondersteuning in jeugd- en ouderenzorg. Onze ICT-oplossingen optimaliseren we door de cliënt als ‘klant’ centraal te stellen en daarmee zelfregie en eigen kracht optimaal te faciliteren.

Kennis delen
Wij willen als organisatie graag een bijdrage leveren aan zorginnovaties die ervoor zorgen dat mensen hun kwaliteit van leven behouden of kunnen bevorderen. Innoveren in een zorgmarkt die enorm in beweging is, doe je in onze optiek echter niet alleen. We delen graag onze know-how en ervaring en laten ons graag inspireren door andere initiatieven. Dat is de voornaamste reden van ons partnership met VitaValley.

Onze oplossingen zijn voorgesorteerd op het bekrachtigen van zelfmanagement en het stroomlijnen van zorgprocessen. We zien er dan ook naar uit, om in samenwerking met andere partners, een bijdrage te leveren aan deze VitaValley thema’s.