Voormalig politicus en journalist Hans Hillen is de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van VitaValley. Hij volgt Ab Klink op die na twee en een half jaar inspirerend voorzitterschap zijn functie neerlegt. Hans Hillen was al eerder voorzitter van de raad van toezicht bij VitaValley. Destijds was hij genoodzaakt om door zijn functie als Minister van Defensie zijn werkzaamheden bij VitaValley te beëindigen.  Zijn brede kennis van de zorg en zijn eerdere ervaring met VitaValley staan garant voor een goed en vruchtbaar voorzitterschap.

Hans Hillen is blij weer terug te zijn: “Innovatie in de zorg is een van de boeiendste onderwerpen van onze tijd. Het gaat dan niet alleen om medische technieken, maar vooral ook om allerlei vormen van preventie. Voorkomen dus dat mensen (te zeer) afhankelijk worden van zorg. VitaValley is daar een broedplaats van”. Als voorzitter van CVZ (College voor Zorgverzekeringen) kreeg Hillen begin deze eeuw veel te maken met zorgvernieuwing. Het werd zijn passie. “Het is een voorrecht hier de samenleving van dienst te mogen zijn”. Hillen was en is ook voorzitter van iZovator, een Goois netwerk voor zorginnovatie.

Maarten Verkerk Verkerk, bestuurder van VitaValley, is verheugd over de komst van Hans Hillen. “Een bevlogen bestuurder met hart voor de zorg”’