NIEUWS || In een speciale aflevering van de VitaValley podcast gaat Sanne Kok (programmamanager SET-up) in gesprek met innovatie adviseur Luuk van Schendel (Surplus), innovatiemanager Merlijne Sonneveld (Amaris Zorggroep) en IT adviseur Wilco Brouwers (Baker Tilly) over digitale dilemma’s bij de inzet van e-health. 

De implementatie van e-health raakt allerlei bestaande ICT processen in een zorgorganisatie en moet daarnaast voldoen aan verschillende wet- en regelgeving. Toch blijft de technische borging in SET-projecten vaak nog onderbelicht. In deze podcast delen SET-up deelnemers waarom dit zo’n lastig onderwerp is, spreken we over de belangrijkste digitale dilemma’s en hoor je tips hoe je hier in de praktijk mee om kunt gaan.

Aflevering 3 | In gesprek met SET-up deelnemers
Te gast in deze podcast zijn Luuk van Schendel (innovatie adviseur Surplus), Merlijne Sonneveld (innovatiemanager Amaris zorggroep) en Wilco Brouwers (IT Advisory Baker Tilly). Sanne Kok, programmamanager SET-up, gaat met hen in gesprek over verschillende digitale dillema’s bij de inzet van e-health. Het is een eerlijk en open gesprek waarin het gaat over op teamuitje gaan met de ICT-afdeling, de angst voor ‘blauwe’ managers en waarom het soms handig is om je als ideale schoonzoon te gedragen.

Nieuwsgierig geworden?
Luister nu naar deze speciale aflevering van de VitaValley podcast via Spotify of SoundCloud.

Meer weten?

  • Bij het thema ICT & infrastructuur vind je meer informatie en tips waar je rekening mee moeten houden in jouw SET-project en hoe je hier mee aan de slag kunt.
  • Wil je zelf aan de slag met dit onderwerp, maar wil je hier een keer over sparren met SET-up? Neem dan contact op met een programmamanager van SET-up.

 

Aflevering 4 | Binnenkort online
Volg ons op Spotify en SoundClound en stay tuned voor meer afleveringen over zorg en innovatie!