NIEUWS || Op 16 maart slaan de HAN en SET-up hun handen ineen tijdens de iXbites-sessie. Op welke manier bereiden de zorgprofessionals van nu én van de toekomst zich voor op de nieuwe manier van zorgverlening? Hoe implementeer je als organisatie die technologie in je organisatie? Welke technologie kies je? Waar vind je kennis en ervaring van organisaties die je voorgingen? En hoe zorg je dat zorgprofessionals en cliënten de nieuwe technologie ook echt gebruiken?

Werk je aan (digitale) zorginnovatie in een zorgorganisatie? Dan ben je (projectleiders, HR & (praktijk)opleiding) van harte welkom tijdens de iXbites Implementatie van langdurige zorg @home. Enkele organisaties die technologie succesvol hebben geïmplementeerd in hun organisatie vertellen hun ervaringen en tips voor de juiste stimulans van het gebruik van technologie in de zorg (thuis). We laten ook zien hoe deze organisaties samen kennis delen via het platform van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET).

Ontmoet collega-innovatoren, docenten en studenten van de HAN en spar met elkaar over de mogelijkheden die werken met e-health biedt en hoe we onszelf daar goed op voor kunnen bereiden.

Programma

Het eerste uur zullen SET-innovatieclusters uit de regio, waaronder Klimmendaal en Attent, wat vertellen over hun SET-projecten en licht de HAN toe hoe zij studenten voorbereiden op het werken met nieuwe technologie. Vervolgens is er tijd om in het iXperium aan de slag te gaan en zelf, samen met studenten, te ervaren hoe je als zorgprofessional op afstand werkt of hoe een cliënt zorg thuis ervaart.

iXbites geeft je een unieke kans om ervaringen te horen en delen, zelf te ervaren hoe technologie werkt en te kunnen netwerken met professionals, opleiders en studenten.

Locatie

De sessie zal plaatsvinden in het iXperium van de HAN, gevestigd aan de Kapittelweg 33 in Nijmegen. Zoals de naam misschien al doet vermoeden zal er tijdens de iXbites-sessie een lekkere lunch geserveerd worden voor alle deelnemers.

Meer informatie en aanmelden.