Wegens de succesvolle Masterclass Contractinnovatie tijdens de eHealthweek begin dit jaar, duiken we dit najaar wederom de diepte en actualiteit in rondom dit thema. Op woensdag 9 oktober tussen 13.15 – 17.00 om precies te zijn. Meld je aan!


Programma

Hoe te komen tot structurele bekostiging van slimme zorg thuis? Wat zijn de vervolgstappen als een ziekenhuiszorg-thuistoepassing inderdaad aantoonbare meerwaarde heeft, maar de kosten en baten niet op dezelfde plek vallen? Hoe zetten we de uitkomsten vervolgens om in een passend contract? Allemaal vragen die te maken hebben met contractinnovatie en die deze middag aan bod zullen komen.

De Vliegwielcoalitie en Vitaal Thuis bundelen de krachten
Wij merken dat partijen in het veld wel begrijpen dat andere vormen van financiering nodig zijn voor de transformatie naar de juiste zorg op de juiste plek, maar dat het zonder instrumenten en handvatten (zoals goede voorbeelden, stappenplannen, factsheets en modelcontracten etc.) lastig is om uit de groef te komen van ‘traditioneel’ contracteren. Daarom organiseren de Vliegwielcoalitie en Vitaal Thuis van VitaValley gezamenlijk deze masterclass voor zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

Details
Wie: Vliegwiel coalitie & VitaValley
Datum: 9 oktober 2019
Tijd: 13.15 – 17:00
Doelgroep: Zorgaanbieders en zorgverzekeraars
Locatie: Huize de Wijert, Edeseweg 30 in Lunteren

Bekijk hier het inhoudelijke programma en meld je aan* voor de Masterclass Contractinnovatie

*Deze bijeenkomst is in principe bedoeld voor partners van Vitaal Thuis. Val je daar niet binnen maar ben je wel geïnteresseerd in de masterclass? Neem dan even contact met ons op via pvanruiten@vitavalley.nl. Ook met andere vragen en voor meer informatie kunt u hier terecht.