Donderdag 26 maart vindt onze masterclass ‘Zorgstelsel in een middag’ plaats. Wil jij beter begrijpen hoe het systeem werkt? Schrijf je hier dan snel in, want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar.

Vanuit een goed idee heb je een mooie innovatie ontwikkeld. Je kunt ook al laten zien dat het werkt en werkelijk van meerwaarde is. Bij verschillende partijen in de zorg is er veel belangstelling voor! Maar vervolgens loop je tegen allerlei vragen en belemmeringen aan die implementatie en financiering van je innovatie bijna onmogelijk lijken te maken. Je bent niet de enige.

Veel innovatoren weten niet echt goed de weg in het systeem van de Nederlandse gezondheidszorg. In onze masterclass over het Zorgstelsel maken we je wegwijs en nemen jouw vragen daarbij als uitgangspunt. Docenten Paul Van Rooij en Dik Hermans bespreken voorbeelden uit hun ervaring, zoals de introductie van de zorgverzekeringswet, de toevoeging van de gecombineerde leefstijl interventie aan het basispakket en de vergoeding van eHealth-toepassingen. We gaan in op de basisprincipes achter het stelsel, de verschillende regelingen en actoren en we bespreken de paden die je kunt bewandelen om jouw mooie idee duurzaam in praktijk te brengen.

Meer weten over de masterclass ‘Zorgstelsel in een middag’? Klik hier.

Programma en aanbod
Het programma bestaat uit een afwisseling van korte lezingen en interactieve sessies waarin je bijvoorbeeld vragen over je eigen innovatieve omgeving kunt stellen.
Van 13.30 – 16.30 uur met aansluitend een borrel en de gelegenheid tot netwerken.

Data
26 maart 2020 en 2 juni 2020

Locatie
De Masterclass vindt plaats op Landgoed Groot Zonneoord in Ede.
Adres Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede (Gld.)

Kosten
• € 395,- pp exclusief btw, inclusief borrel
• Voor programmapartners en netwerkpartners van VitaValley gelden aparte afspraken. Zie hiervoor de overeenkomst of overleg met je contactpersoon bij VitaValley.