Aangenaam herstellen en revalideren. Dat is sinds eind oktober jongstleden mogelijk op de compleet vernieuwde locatie De Valkenburcht in Oosterbeek. Zorgondernemer Opella biedt in De Valkenburcht revalidatie en herstel onder professionele begeleiding en in een gastvrije ambiance.

34 comfortabele kamers in De Valkenburcht zijn ingericht voor een optimaal herstel. Elke kamer is voorzien van televisie en wifi. In het restaurant kan gebruik worden gemaakt van een gevarieerd buffet voor ontbijt, lunch en diner. Ook is er een lounge, bar met terras, winkel, bibliotheek en atelier.

Verblijf op maat
Er wordt een verblijf op maat gemaakt voor klanten. Of het nu gaat om herstel na een operatie of ongeluk, een moment om even op adem te komen of omdat bijvoorbeeld een mantelzorger met vakantie is. Iedereen kan in De Valkenburcht terecht, met of zonder indicatie voor zorg. Bovendien is het mogelijk een arrangement af te nemen voor een partner of ander familielid.

Aangenaam
Onder professionele begeleiding wordt er alles aan gedaan om het herstel aangenaam en voorspoedig te laten verlopen. De arts van Opella is hier nauw bij betrokken. De omgeving van De Valkenburcht is bosrijk. Het dorp Oosterbeek werd eerder verkozen als ‘groenste dorp van Europa’.

Over Opella
Opella is zorgondernemer op de zuidelijke Veluwe. Onze professionals en vrijwilligers bieden services op het gebied van zorg, welzijn en wonen.
Vanuit De Valkenburcht levert Opella ook Zorg bij u thuis in de omgeving.

Bron: Opella