Opella Thuiszorg en Maatschappelijke Dienstverlening werken vanaf begin oktober vanuit het nieuwe zorg●bennekom aan de Commandeursweg. Bewoners van Bennekom krijgen hiermee in de wijk een centraal punt voor alle zorg, diensten en ondersteuning. Daarnaast start Opella met een huiskamer in het pand.

Opella werkt in het zorg●bennekom samen met andere zorgverleners. Deze samenwerking komt direct ten goede aan de klanten, die snel de juiste zorg en ondersteuning krijgen.

Het thuiszorgteam van Opella verhuist vanuit de Timanshof naar het nieuwe pand en biedt 24 uur per dag, zeven dagen per week alle zorg aan huis. Maatschappelijke Dienstverlening krijgt hiermee, na sluiting van de Halderhof, weer een spreekuurlocatie in Bennekom.

Met het huiskamerproject wil Opella ondersteuning bieden aan ouderen die zelfstandig wonen. In de huiskamer worden activiteiten georganiseerd die gericht zijn op ontmoeten, actief blijven en ontspanning.

Zorg●bennekom, Commandeursweg 8, 6721 TZ Bennekom

Wilt u gebruik maken van thuiszorg in Bennekom of van Maatschappelijke Dienstverlening? Of wilt u meer informatie over het de huiskamer? Neem dan contact op met het Opella servicepunt, telefoon 0318 752222, servicepunt@opella.nl