Naar een toekomst met duurzame gezondheidszorg

Op 5 februari 2015 wordt in Amsterdam RAI Elicium de tweede editie georganiseerd van Innovation for Health. Op deze conferentie worden toonbeelden van innovaties voor preventie, diagnostiek, behandeling en zorg in de spotlight gezet. Vele vooraanstaande wetenschappers, ondernemers en leidinggevenden presenteren innovatieve ontwikkelingen en grensoverschrijdende ideeën in de gezondheidzorg.

Een van deze sprekers is Pim Ketelaar, Senior Health Innovator at Vital Innovators / VitaValley. Hij zal vertellen over Vitaal Thuis: doorbraak door vraagbundeling. Vitaal Thuis staat voor langer zelfstandig, veilig en verzorgd thuis wonen door de slimme inzet van technologie. Een gezamenlijke krachtenbundeling is nodig om hierin een echte doorbraak te realiseren. VitaValley heeft daarom met haar partners de handen ineen geslagen om Vitaal Thuis oplossingen te definiëren én breed te implementeren.

Innovation for Health biedt u de mogelijkheid om op de hoogte te worden gebracht van de laatste trends, in contact te komen met andere partijen binnen de gezondheidszorg en partners voor samenwerkingsverbanden te identificeren. VitaValley werkt samen met Innovation for Health en daarom krijgen relaties € 50,- korting op de registratiekosten. Om hier gebruik van te maken vul op het aanmeldingsformulier in VV05022015. Voor meer informatie zie www.innovationforhealth.eu.