AGENDA || Welke stem heeft de cliënt en de zorgverlener in jouw organisatie over de keuze voor het gebruik van digitale hulpmiddelen voor hem/haarzelf? En op welke manier organiseer je dat dan? Hoe informeer je de cliënt over de beschikbaarheid van digitale hulpmiddelen? Op welke manier organiseer je het gesprek hierover met een cliënt? Deze vragen staan centraal in het Ronde Tafel gesprek over samen beslissen voor digitale zorg. 

 

Op dinsdag 6 juni organiseert VitaValley in samenwerking met Pluut & Partners een ronde tafel gericht op dit onderwerp. Na een korte toelichting van de onderzoekers van Pluut & Partners over de resultaten van het onderzoek naar de succesfactoren voor samen beslissen over digitale zorg (zie ook: Samen beslissen over digitale zorg | Rapport | Rijksoverheid.nl) gaan we met elkaar in gesprek om de nieuwe handreiking Samen Beslissen over digitale zorg ‘handen & voeten’ te geven in jullie eigen situatie. Met elkaar creëren we een praktisch pad voor het meer mogelijk maken van Samen Beslissen in de eigen organisatie.

Datum: dinsdag 6 juni
Tijd: 15.00 – 17.00
Locatie: online

Je bent van harte welkom: aanmelden voor het rondetafelgesprek kan hier. Let op: er is een maximaal aantal deelnemers voor deze ronde tafel, dus wacht niet te lang met aanmelden.