P E R S B E R I C H T ||

Zorgring gaat samenwerken met VitaValley op het online SET-up Leernetwerk: het landelijke online kennis- en leernetwerk voor zorgtechnologie

 

Ede, 5 oktober 2023 – Zorgring en VitaValley slaan de handen ineen en gaan samenwerken op het landelijke online SET-up Leernetwerk.

Op dit platform wordt voor de regio Noord-Holland Noord een eigen groep opgericht, waar kennis en ervaring rondom de inzet van zorgtechnologie bij cliënten in de wijkzorg kan worden gedeeld. Dit wordt gedaan door middel van nieuwsberichten over alle ontwikkelingen rondom dit onderwerp, toegang tot de landelijke én regionale kennisbank aan (implementatie)materialen en de mogelijkheid tot het leggen van contacten via een berichtenfunctie. De groep ‘Zorgtechnologie Noord-Holland Noord’ gaat deze maand live.

Deelnemers van dit leernetwerk kunnen elkaar gericht vragen stellen, kennis en ervaring delen (over specifieke zorgtechnologieën) en leren van andere regionale initiatieven. Deze deelnemers halen en brengen kennis vanuit hun deelname aan projecten over zorgtechnologie en zijn bijvoorbeeld zelf projectleider, wijkverpleegkundige, aandachtsvelder zorgtechnologie of e-nurse.

 

Werk je ook bij een VVT-organisatie in deze regio, ben je betrokken bij het inzetten en/of implementeren van zorgtechnologie in de thuissituatie, en zou je ook graag deelnemen aan dit regionale kennisplatform? Meld je dan aan via deze link.