Deze zomer organiseerden we voor het eerst de SET-up Summer School. Een ideale gelegenheid om kennis op het gebied van het implementeren van e-health te verdiepen. SET-up deelnemers konden verschillende online activiteiten volgen, zoals het Webinar Patient journey, de Meet-up Medicatiedispensing en de Bootcamp Opleidingsplan. Daarnaast kregen jullie gratis toegang tot de Academie Praktisch Leiderschap.

In totaal namen 62 deelnemers live deel aan de verschillende activiteiten. Deelnemers gaven aan het leuk en leerzaam te vinden activiteiten te volgen in een rustigere periode en op deze manier hun kennis te verbreden. Alle activiteiten werden goed tot zeer goed gewaardeerd en scoorden in de evaluatie een 8 of hoger.

Tegelijkertijd was het door vakantie of drukte niet voor iedereen mogelijk om deel te nemen. Alle activiteiten zijn daarom ook online terug te vinden en terug te kijken. Via deze link kun je alle activiteiten terugvinden in onze bibliotheek.

Enkele ervaringen van deelnemers:

“Kleine groep was erg prettig”  – deelnemer Bootcamp Opleidingsplan

“Nu goede leidraad om mee aan de slag te gaan” – deelnemer Bootcamp Digivaardigheden

“Fijn dat er ervaringsverhalen gedeeld werden over implementatie” – deelnemer Meet-up Medicatiedispenser

“Als project(bege)leider een leerzaam uurtje om vernieuwing beter/anders op te gaan pakken” – deelnemer Webinar Patient journey.

Ook dit najaar hebben we weer een mooi activiteitenaanbod. Kijk voor een actueel overzicht in de agenda op onze website.