Na ongeveer 10 jaar is Landgoed Zonneoord af!

Na jaren overleggen, ontwerpen, bouwen en installeren is Landgoed Zonneoord, de thuisbasis van VitaValley, helemaal af! En dat konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Afgelopen vrijdag opende René Verhulst, burgemeester van Ede, daarom feestelijk ons vernieuwde Landgoed.

Zonneoord was ooit een kolonieoord waar arme stadskinderen in de natuur konden aansterken. Inmiddels is het een Kennis en Innovatie Campus voor bedrijven en organisaties die werken aan een gezondere samenleving. Het is een community voor kleine en grote initiatieven, startups en reeds ‘gevestigde’ bedrijven die met kennis en innovaties impact realiseren. Een ideale plek dus voor VitaValley, als netwerkorganisatie die innovaties realiseert die bijdragen aan een gezond en vitaal Nederland.

Afgelopen jaren zijn er onder andere nieuwe paviljoens met kantoorfaciliteiten, een fitnessruimte, verbeterde parkeerplaatsen en een nieuw aangelegd parklandschap gerealiseerd. Wij zijn blij dat we deze mooie plek ons kantoor mogen noemen.

Ben je benieuwd geworden naar het resultaat? Wandel gerust eens langs over de nieuw aangelegde en bewegwijzerde wandelpaden!