De Vitaal Thuis stuurgroep is versterkt met drie nieuwe leden: Manon Vanderkaa, Kees Donkervoort en Piet-Hein Buiting. Wij zijn zeer verheugd met de uitbreiding van de stuurgroep met deze inspirerende bestuurders. Hiermee kunnen we nog meer impact en vaart maken met het programma Vitaal Thuis.

Voor 2019-2020 zetten we samen in op grootschalige en duurzame inzet van e-health voor goede zorg op de fijnste plek: thuis! Dit lukt alleen als gebruikers, zorgaanbieders, leveranciers, overheid en zorgfinanciers samenwerken. In Vitaal Thuis werken we sinds 2014 samen aan de randvoorwaarden voor bruikbare, betrouwbare en betaalbare ‘slimme zorg thuis’ oplossingen. En aan de benodigde proces-, contract- en systeeminnovaties.

Manon Vanderkaa, directeur van KBO-PCOB, de grootste seniorenorganisatie van Nederland:
“Grootschalige inzet van e-health is mogelijk als we het perspectief van gebruikers serieus nemen. Voor senioren kan e-health veel bijdragen aan kwaliteit van leven.”

Kees Donkervoort, directeur KPN Zorg:
“Ik ben erg enthousiast over Vitaal thuis. Om in de toekomst zorg betaalbaar te houden, maar vooral overal beschikbaar, laagdrempelig en toegankelijk, is de inzet van e-health noodzakelijk, gewenst en prioriteit. Ik ben blij mijn bijdrage te kunnen leveren.”

De Vitaal Thuis stuurgroep bestaat verder uit Esmé Wiegman, Maarten van Rixtel en Dik Hermans.