Op 13 december komt de Vitaal Thuis coalitie van 13:30-17:00 bijeen op landgoed Groot Zonneoord in Ede. Een niet te missen middag waarin we elkaar informeren en inspireren, en waar we samenwerken aan e-health met impact: driving healthcare home – together!

De juiste zorg op de juiste plek wordt steeds meer realiteit. We zagen de afgelopen twee jaar een toename van 60% ziekenhuiszorg thuis initiatieven. Vitaal Thuis partners werkten aan de randvoorwaarden om ‘de juiste zorg thuis met e-health’ breed in te zetten. Vanaf 2019 gaat de Stimuleringsregeling e-Health Thuis een impuls geven aan de daadwerkelijke implementatie van e-health waarmee mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Vitaal Thuis gaat samen met NEN, Nictiz en WDTM een kwaliteitsimpuls geven aan slimme zorg thuis.

Op 13 december komt de Vitaal Thuis coalitie bijeen om te reflecteren op de resultaten van het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar 2019.
Het motto: Driving Healthcare Home.
We hebben een mooi programma met onder andere:

Wat leren we van de Nictiz/Nivel  e-health monitor? Waarom is e-Health zo belangrijk voor thuisdialyse? Wat is de visie van Philips op ‘Connected Care at Home’? Welke digitale zorg willen ouderen eigenlijk echt? Wie gaat dat allemaal betalen? En ook: wat gebeurt er eigenlijk allemaal op landgoed Groot Zonneoord??
Zie het volledige programma hier.

Vitaal Thuis partners zijn van harte uitgenodigd. Geen partner maar wel interesse? Neem contact op met Pim Ketelaar pketelaar@vitavalley.nl