Deze week is het e-healthweek! Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept vernieuwen, sporten met een trainings-app of tijdens een zwangerschap thuis de ontwikkeling van uw baby volgen, terwijl de gynaecoloog realtime meekijkt vanuit het ziekenhuis.

Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Daarom organiseert ECP | Platform voor de Informatiesamenleving, samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Zorg van Nu en de Pati├źntenfederatie voor de vierde keer de e-healthweek. Het doel van deze week is zoveel mogelijk mensen met e-health in contact te brengen. Een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg.

VitaValley besteed ook graag aandacht aan de waarde van e-health en de mogelijkheden die het biedt. Want e-health is geen toekomst muziek meer, e-health is van nu. VitaValley werkt daarom met veel plezier aan het versnellen en opschalen hiervan, voor het verbeteren van gezondheid en welzijn van alle Nederlanders. Om te laten zien hoe we dit doen en wat e-health voor jou kan betekenen, maakten we een mooie video.

Bekijk hem hier!