Steeds meer zorginnovators vinden hun weg naar Zorginnovatie.nl: hét platform voor de co-creatie van innovaties in de zorg. Ook neemt het aantal partners toe waarmee we de krachten bundelen om innovatie in de zorg nog beter te stimuleren. Bijvoorbeeld door middel van challenges voor specifieke innovatiegebieden.

Bijeenkomst zorginnovators
Onze ervaring is dat online en offline ontmoetingen elkaar versterken. We zijn daarom bezig met de voorbereidingen voor de eerste bijeenkomst van Zorginnovatie.nl die in mei 2014 zal plaatsvinden. Hierbij opent Landgoed Groot Zonneoord in Ede haar deuren voor alle innovators van het platform. Een zorginnovator is geïnteresseerd in vernieuwingen in de zorg en wil graag bijdragen om andere ideeën of innovaties te verbeteren of helpen te verspreiden.

Iedereen met goede ideeën, waardevolle expertise en ervaring of met hart voor de zorg is welkom. Samen proberen we de zorg te verbeteren of innovaties een betere kans te geven. In maart aanstaande ontvangen alle zorginnovators een uitnodiging voor de eerste Zorginnovatie.nl bijeenkomst. Wilt u hierbij zijn? Meld u dan nu aan als innovator via www.zorginnovatie.nl.