Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
€35

Steeds meer zorgverleners zien het belang van preventie en willen een bijdrage leveren aan de gezonde(re) wijk. Ben jij zo’n zorgverlener? Dan is deze inspiratiesessie echt iets voor jou!

Het creëren van een gezonde(re) leefomgeving in wijken – en daarmee de opmars van diabetes type 2 stoppen – daar doen we het namelijk voor. Tijdens deze inspiratiesessie kom je alles te weten over het landelijke 2diabeat programma. Vanuit 2diabeat kunnen we je helpen jouw ambitie te realiseren. We zullen je daarom tijdens deze sessie meenemen in de ondersteuning die we bieden. Daarnaast zullen er betrokkenen uit de 2diabeat wijken aanwezig zijn om hun reeds opgedane ervaringen met jou te delen. Benieuwd naar hoe jij aan de slag kan gaan in jouw wijk? Meld je dan snel aan!

 

Sprekers

Maarten Ploeg, programmadirecteur van 2diabeat, verzorgt de online bijeenkomst. Daarnaast is Inge Nobacht – huisarts en lokale aanjager in Nijmegen-Noord – aanwezig om ervaringen met het 2diabeat programma te delen.

Huisarts en ambassadeur van Arts en Leefstijl Jan Willem Wennemars is aanwezig om je vragen over leefstijl en specifiek de e-learning te beantwoorden.

 

Meer informatie en aanmelden

 

Locatie

Online

Organisator

Arts & Leefstijl