Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom 16 maart tussen 12 en 14 uur naar iXbites Implementatie van langdurige zorg @home. Drie organisaties die technologie succesvol hebben geïmplementeerd in hun organisatie vertellen hun ervaringen, hun tips en lessen die we kunnen leren uit dat wat niet goed ging. We laten ook zien hoe deze organisaties samen kennis delen via het platform van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET).

Van wachtkamer naar woonkamer en van instelling naar thuis

We horen de laatste tijd regelmatig: goede zorg voor iedereen op de juiste plek op het juiste moment is het uitgangspunt voor een goed, toegankelijk en betaalbaar zorgstelsel. Met de inzet van technologie in zorg en welzijn krijgen cliënten en patiënten steeds vaker thuis hun zorg of behandeling en kunnen ze langer thuis blijven wonen. Dat klinkt mooi maar hoe implementeer je als organisatie die technologie in je organisatie? Welke technologie kies je? Waar vind je kennis en ervaring van organisaties die je voorgingen? En hoe zorg je dat zorgprofessionals en cliënten de nieuwe technologie ook echt gebruiken?

Programma

Het eerste uur zullen SET-innovatieclusters uit de regio, waaronder Klimmendaal en Attent, wat vertellen over hun SET-projecten en licht de HAN toe hoe zij studenten voorbereiden op het werken met nieuwe technologie. Vervolgens is er tijd om in het iXperium aan de slag te gaan en zelf, samen met studenten, te ervaren hoe je als zorgprofessional op afstand werkt of hoe een cliënt zorg thuis ervaart.

iXbites geeft je een unieke kans om ervaringen te horen en delen, zelf te ervaren hoe technologie werkt en te kunnen netwerken met professionals, opleiders en studenten.

Locatie

De sessie zal plaatsvinden in het iXperium van de HAN, gevestigd aan de Kapittelweg 33 in Nijmegen. Zoals de naam misschien al doet vermoeden zal er tijdens de iXbites-sessie een lekkere lunch geserveerd worden voor alle deelnemers.

Gegevens

Datum:
16 maart 2023
Tijd:
12:00 - 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.ixperium.nl/ixbites-langdurige-zorg-thuis/

Locatie

HAN-campus
Kapittelweg 33
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps

Organisatoren

VitaValley
HAN