Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Gratis

Op 09 mei 2022 organiseert ICT&health een congres over de toekomst van zorg. Dat technologie daarin een belangrijke rol speelt is onontbeerlijk. Hierbij is veel aandacht voor de implementatie zorgtechnologie en de transformatie die dit vraagt van organisaties en de zorgsector.

Vanuit SET-up zullen Pim Ketelaar en Kitty de Jong de geleerde lessen van 3 jaar SET en SET-up delen.

 

Geleerde lessen 3 jaar SET
Zorgaanbieders en financiers zijn met behulp van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) op grote schaal aan de slag met het implementeren van e-health. Maar wat levert dit nu op? En wat kunnen anderen hiervan leren? Pim Ketelaar deelt vanuit VitaValley de belangrijkste geleerde lessen en resultaten van 3 jaar SET en SET-up. Daarnaast geeft Kitty de Jong inzicht in de aanpak van en ervaringen met het SET-project van Omring en hoe ze dit hebben ingezet om regionaal meer samen te werken.

 

Aanmelding openingsmanifestatie ICT&health op 9 mei in Den Haag
De bijeenkomst zal plaatsvinden in het nieuwe Amare in Den Haag en is gratis te bezoeken  voor alle professionals, beleidsmakers en overige werkzaam in de zorg, bij gemeenten, overheidsinstelling of publieke organisaties, patiënten en patiëntvertegenwoordigers.

 

Wil je aanwezig zijn noteer dan 09 mei in je agenda en meld je hieronder aan.

 

 

Gegevens

Datum:
9 mei 2022
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.icthealth.nl/evenementen/icthealth-manifestatie-2022/

Locatie

Amare , Den Haag
Spuiplein 150
Den Haag, 2511 DG Nederland

Organisator

ICT&health
Bekijk de site van Organisator